Гуманізм Мішеля де Монтеня – представника епохи Відродження (тези доповіді) - Адамян, Ганна Рафіківна (Український державний університет науки і технологій, м. Дніпро, 2022)
UKR: У тезах розглянута біографія філософа Мішеля Монтеня та його головний твір "Спроби". Світ і людина в ньому. Рефлексія автора подіям у Франції та Європі часів контрреформації, релігійних війн та Відродження.

ENG: Theses examine the biography of the philosopher Michel Montaigne and his main work "Experiences". The world and man in it. The author's reflection on events in France and Europe during the Counter-Reformation, religious wars and the Renaissance.
Michel de Montaigne's Humanism as a Preface to the Enlightenment Era (Аbstracts)
Г. Адамян: ORCID 0000-0003-2503-6686
Keywords: Відродження; гуманізм; контрреформація; література; релігійні війни; ренесанс; філософія епохи Відродження; Франція; Counter-Reformation; France; Renaissance; Renaissance philosophy; literature; Wars of Religion; Humanism; НТБ