Динамічна навантаженість елементів асинхронних тягових приводів при ударних навантаженнях - Івченко, Юрій Миколайович (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 1994)
UKR: Здійснено аналіз умов виникнення ударних процесів в електромеханічних системах різних типів приводів локомотивів з асинхронними тяговими двигунами. Оцінено навантаженість елементів приводів. Розроблено спосіб запобігання ударам та знизити навантаженість елементів приводів.

RUS: Осуществлен анализ условий возникновения ударных процессов в электромеханических системах разных типов приводов локомотивов с асинхронными тяговыми двигателями. Оценено загруженность элементов приводов. Разработан способ предотвращения ударов и снизить загруженность элементов приводов.
Динамическая нагруженность элементов асинхронных тяговых приводов при ударных нагрузках
Keywords: залізничний транспорт; електрорухомий склад; локомотиви; асинхронні тягові двигуни; електроприводи; математичні моделі; железнодорожный транспорт; электроподвижной состав; локомотивы; асинхронные тяговые двигатели; электроприводы; математические модели; rail transport; electrorolling composition; locomotives; asynchronous traction motors; electric drives; mathematical models; КІТ