Про апроксимацію розв’язків в одному класі задач векторної оптимізації з фазовими обмеженнями - Богомаз, Володимир Миколайович; Богомаз, Оксана Валеріївна (Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара, 2013)
UKR: Робота присвячена проблемі знаходження ефективних розв’язків в одному класі задач векторної оптимізації з фазовими обмеженнями. Запропоновано алгоритм апроксимації таких розв’язків.

RUS: Работа посвящена проблеме поиска эффективных решений в одном классе задач векторной оптимизации с фазовыми ограничениями. Предложен алгоритм аппроксимации таких решений.

ENG: The paper is sanctified to the problem of search of effectiv solution in one class of vector optimization problem with state constraints. The algorithm of approximation of such solutions is proposed.
Об аппроксимации решений в одном классе задач векторной оптимизации с фазовыми ограничениями
On the Approximation of Solutions to a Class of Vector Optimization Problems with State Constraints
В. Богомаз: ORCID 0000-0001-5913-2671; О. Богомаз: ORCID 0000-0002-6400-3230
Keywords: векторна оптимізація; фазові обмеження; апроксимація; векторная оптимизация; фазовые ограничения; аппроксимация; vector optimization; state constraints; approximation; КПММ; КВПС