Підвищення функціональних властивостей покращувальних сталей з використанням комп'ютерного моделювання параметрів границь зерен - Кузін, Олег Анатолійович; Мещерякова, Тетяна Миколаївна; Кузін, Микола Олегович (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна, 2011)
EN: Using computer simulations of grain boundaries are defined quantitave parameters of the microsturcture, which increases the resistance intercrystallite chipping heat-hardenable steels.
М. Кузін: ORCID 0000-0002-6032-4598