Методичні аспекти мовної підготовки при роботі зі студентами різних національностей - Філат, Тетяна Віталіївна; Сербіненко, Людмила Миколаївна; Сидора, Мирослава Юріївна; Запорожець, Олена Сергіївна (ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України», м. Дніпро, 2017)
UK: У статті висвітлюється досвід роботи з іноземними студентами в ДЗ "Дніпропетровська медична академія МОЗ України", зокрема кафедри мовної підготовки, з навчання мови, яка є фундаментом, на якому базується подальше вивчення теоретичних і фахових дисциплін. Успішне оволодіння мовою – беззаперечна умова якісної підготовки майбутнього лікаря.

RU: В статье освещается опыт работы с иностранными студентами в ГУ "Днепропетровская медицинская академия МЗ Украины", в частности кафедры языковой подготовки, по обучению языку, который является фундаментом, на котором базируется дальнейшее изучение теоретических и профессиональных дисциплин. Успешное овладение языком - несомненное условие качественной подготовки будущего врача.
Методические аспекты языковой подготовки при работе со студентами разных национальностей
Т. Філат: ORCID 0000-0002-9360-895X
Keywords: мовна підготовка; методика навчання; студенти різних національностей; языковая подготовка; методика обучения; студенты разных национальностей; КФП