Тези VII Міжнародної науково-практичної конференції «Безпека та електромагнітна сумісність на залізничному транспорті» (S&EMC) - (:unkn) unknown (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2016)
UK: В збірнику представлені тези доповідей VII Міжнародної науково-практичної конференції «Безпека та електромагнітна сумісність на залізничному транспорті», організованої Дніпропетровським національним університетом залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна. Конференція відбулась в готельно-ресторанному комплексі «Собінь» (Львівська обл., Турківський район, с. Розлуч) 16-19 лютого 2016 р. Збірник призначений для науково-технічних працівників залізниць, підприємств транспорту, викладачів вищих навчальних закладів, докторантів, аспірантів та студентів.

RU: В сборнике представлены тезисы докладов VII Международной научно-практической конференции «Безопасность и электромагнитная совместимость на железнодорожном транспорте», организованной Днепропетровским национальным университетом железнодорожного транспорта имени академика В. Лазаряна. Конференция состоялась в гостинично-ресторанном комплексе «Собинь» (Львовская обл., Турковский район, с. Розлуч) 16-19 февраля 2016. Сборник предназначен для научно-технических работников железных дорог, предприятий транспорта, преподавателей высших учебных заведений, докторантов, аспирантов и студентов.
Тезисы VII Международной научно-практической конференции «Безопасность и электромагнитная совместимость на железнодорожном транспорте» (S&EMC)
Proceedings of The VII International Scientific and Practical Conference "Safety and Electromagnetic Compatibility on Railway Transport" (S&EMC)
Безпека та електромагнітна сумісність на залізничному транспорті (S&EMC) = Безопасность и электромагнитная совместимость на железнодорожном транспорте (S&EMC) = Safety and electromagnetic compatibility on railway transport (S&EMC) : тези VII Міжнародної науково-практичної конференції, с. Розлуч, 16.02.2016 – 19.02.2016 / Міністерство освіти і науки України, Міністерство інфраструктури України ПАТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ», Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Східний науковий центр транспортної академії України, Інститут залізничного транспорту (Варшава), ТОВ «Електротягові системи». — Розлуч : ДІІТ, 2016. — 92 с. — ISBN 978-966-8471-86-5.
Keywords: тези доповідей; конференція; електромагнітна сумісність; залізничний транспорт; залізниці; підприємства транспорту; тезисы докладов; конференция; электромагнитная совместимость; железнодорожный транспорт; железные дороги; предприятия транспорта; theses of reports; conference; electromagnetic compatibility; railway transport; railroads; transport enterprise