Переклад у галузі металургії, економіки та менеджменту (німецька мова) - Прутчикова, Валентина Василівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: У навчальному посібнику викладено лекції та практичні завдання до автентичних німецькомовних текстів металургійної, економічної тематики та менеджменту для удосконалення навичок галузевого перекладу та засвоєння термінологічної лексики. Призначений для опанування вибіркової освітньої компоненти «Переклад у галузі металургії, економіки і менеджменту» за спеціальністю В11.041 «Філологія» для ОПП «Переклад з англійської мови».

ENG: The textbook contains lectures and practical exercises on authentic German-language texts on metallurgy, economics and management to improve skills in industry translation and mastery of terminology. It is intended for mastering the elective educational component “Translation in the field of metallurgy, economics and management” in the specialty B11.041 “Philology” for the EPP “Translation from English”.
Translation in the field of metallurgy, economics and management (German language)
Ліцензія Creative Commons «Attribution-NonCommercial-ShareAlike» 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) («Із зазначенням авторства – Некомерційна – Поширення на тих самих умовах») 4.0 Міжнародна В. Прутчикова: ORCID 0000-0001-8123-1377
Keywords: навчальний посібник; відкриті освітні ресурси; ліцензія CC BY-NC-SA 4.0; мовознавство; німецька мова; автентичні німецькомовні тексти; фахова компетентність; галузевий письмовий переклад; перекладацький інструментарій; електронні словники; онлайн словники; композиційне структурування тексту; textbook; open educational resources; license CC BY-NC-SA 4.0; linguistics; German; authentic German-language texts; professional competence; industry-specific written translation; translation tools; electronic dictionaries; online dictionaries; compositional structuring of the text; КПтаІМ (ДМетІ); HUMANITIES and RELIGION; HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other Germanic languages; HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other Germanic languages::German language