Розробка пристрою контролю параметрів сигнального струму тональних рейкових кіл - Григор'єв, Сергій Олександрович (Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2020)
UK: У дисертації досліджено та проведена розробка системи моніторингу сигнального струму тональних рейкових кіл. Метою роботи є підвищення безпеки системи автоблокування з тональними рейковими колами. Об’єкт дослідження – електричні процеси в системах автоблокування з тональними рейковими колами. Предмет дослідження – методи та засоби моніторингу сигнального струму тональних рейкових кіл. Для вирішення поставлених задач було проведено аналіз електричних процесів в рейкових колах тональної частоти, проведено їх моделювання, наведені можливі шляхи вирішення задачі автоматичного моніторингу сигнального струму тональних рейкових кіл, розроблені методи та засоби моніторингу. Методи дослідження – теорія електричних кіл, математичні пакети комп‘ютерного моделювання, , методи проектування структурних і принципових схем.

EN: In the dissertation the system of monitoring of signal current of tonal rail circuits is investigated and developed. The purpose of the work is to increase the safety of the auto-locking system with tonal rail circuits. The object of research is electrical processes in auto-locking systems with tonal rail circuits. The subject of research - methods and means of monitoring the signal current of tonal rail circuits. To solve the set tasks the analysis of electric processes in tone frequency rail circuits was carried out, their modeling was carried out, possible ways of solving the problem of automatic monitoring of signal current of tonal rail circuits were given, methods and means of monitoring were developed. Research methods - the theory of electric circuits, mathematical packages of computer modeling, methods of designing structural and schematic diagrams.
Development of a Control System for Signal Current Parameters of Tonal Track Circuits
Keywords: тональні рейкові кола; діагностика рейкових кіл; автоблокування; режими роботи рейкових кіл; PIC-контролер; аналого-цифровий перетворювач; залізнична автоматика; tonal rail circuits; diagnostics of rail circuits; auto-locking; operating modes of rail circuits; PIC-controller; analog-to-digital converter; railway automation; ВКР