Стратегія розвитку конкурентоспроможності підприємства шляхом удосконалення логістичної системи - Пивоваров, Михайло Григорович (Запорізький національний університет, 2018)
UK: Монографія спрямована на розгляд проблемних питань інтеграції освіти, науки та бізнесу під дією впливу глобалізації, в умовах децентралізації влади та системної перебудови. Досліджуються можливості підвищення ефективності господарської діяльності, модернізації системи освіти, забезпечення фінансово-економічної безпеки розвитку. Висвітлюються основні завдання інтеграційного процесу щодо поєднання праці, капіталу, інформації, сфер впливу інтелектуального та фінансового капіталів.

RU: Монография направлена на рассмотрение проблемных вопросов интеграции образования, науки и бизнеса под действием влияния глобализации, в условиях децентрализации власти и системной перестройки. Исследуются возможности повышения эффективности хозяйственной деятельности, модернизации системы образования, обеспечения финансово-экономической безопасности развития. Освещаются основные задачи интеграционного процесса относительно объединения труда, капитала, информации, сфер влияния интеллектуального и финансового капиталов.

EN: Logistic systems do not fully take into consideration the influence of external and internal factors on production. The strategy of the logistic system formation of the enterprise is developed in the study. The strategy allows to create a logistics system at the enterprises of the metallurgical complex due to the actual interaction of the supply, production and marketing departments as well as compliance with certain recommendations.
Стратегия развития конкурентоспособности предприятия путем усовершенствования логистической системы
The Strategy of Development of the Enterprise Competitiveness by Improving the Logistic System
Keywords: конкурентоспроможність; логістична система; математична модель; мінімізація холостого пробігу; конкурентноспособность; логическая система; математическая модель; минимизация холостого пробега; competitiveness; logistics system; mathematical model; minimize the idle mileage; КФЕБ