Моделювання очистки води на осетровій фермі - Коваленко, Антоній Станіславович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2021)
UKR: Магістерська робота присвячена дослідженню процесу очистки води від осетрової ферми та селища. Для розрахунку використовувалися типові інженерні методики визначення ефективності роботи очисних споруд. Запропоноване нове сучасне обладнання для осетрової ферми та визначена його вартість. Отримані дані можуть бути використані для підвищення ефективності очистки води на осетрових фермах . Мета роботи : очистка води від осетрової ферми. Об'єкт дослідження – процес очистки стічних вод з ферми. Предмет дослідження – визначення ефективності очистки води з ферми. Методи дослідження – математичне моделювання . Практичне значення одержаних результатів. Отримані дані можуть бути використані для підвищення ефективності очистки стічної води на осетровій фермі.

ENG: The master's thesis is devoted to the study of the process of water purification from a sturgeon farm and village. Typical engineering methods for determining the efficiency of sewage treatment plants were used for the calculation. New modern equipment for a sturgeon farm is offered and its cost is determined. The obtained data can be used to increase the efficiency of water purification on sturgeon farms. Purpose: water purification from a sturgeon farm. The object of study - the process of wastewater treatment from the farm. The subject of research is to determine the efficiency of water purification from the farm. Research methods - mathematical modeling. The practical significance of the results obtained. The obtained data can be used to increase the efficiency of wastewater treatment on a sturgeon farm.
Modeling of Water Treatment on a Sturgeon Farm
Перевірку на плагіат випускної кваліфікаційної роботи кафедра ГВ робила самостійно
Keywords: математичне моделювання; математичне моделювання; осетрова ферма; очистка води; mathematical modeling; sturgeon farm; water purification; ВКР