Quadratic Model of Inter-Population Interaction: Investigation of Stability Areas - Belozyorov, Vasiliy Ye.; Chernyshenko, Sergey V. (Elsevier, 2013)
EN: A development quadratic model of the heterogeneous biological population consisting of a few sub-populations is investigated. The classic stabilization problem of solutions for the system of ordinary quadratic differential equations, which describing this model, is solved. Examples are given.

RU: Исследуется развитие квадратичной модели гетерогенной биологической популяции, состоящей из нескольких субпопуляций. Решена классическая проблема стабилизации решений для системы обычных квадратных дифференциальных уравнений, которые, описывают эту модель. Приведены примеры.

UK: Досліджується розвиток квадратичної моделі гетерогенної біологічної популяції, що складається з декількох субпопуляцій. Вирішена класична проблема стабілізації рішень для системи звичайних квадратних диференціальних рівнянь, які, описують цю модель. Наведені приклади.
Квадратичная модель межпопуляционного взаимодействия: Исследование из области устойчивости.
Квадратична модель міжпопуляційної взаємодії: Дослідження з області стійкості.
V. Belozyorov: ORCID 0000-0003-2888-8876
Keywords: system of ordinary quadratic differential equations; asymptotic stability cone; complete linear group; invariant; biological population; система обычных квадратных дифференциальных уравнений; асимптотическая конусная стабильность; полная линейная группа; инвариант; биологическая популяция; система звичайних квадратичних диференціальних рівнянь; асимптотична конусна стабільність; повна лінійна група; інваріант; біологічна популяція; KIT