Випуск 1 (138). Системні технології - (:unkn) unknown (Український державний університет науки і технологій, ННІ «Інститут промислових та бізнес технологій», ІВК «Системні технології», Дніпро, 2022)
UKR: У збірнику публікуються результати досліджень в галузі техніки, присвячених проблемам системного моделювання процесу технічних об'єктів, обробки інформації, оптимізації керування параметрами процесу.

ENG: Compendium publishes results of research in the field of engineering devoted to the problems of system modeling process of technical objects, information processing, optimization of process parameters control.
Issue 1 (138). System technologies
Keywords: збірник наукових праць; прогресивні інформаційні технології; організація сучасного виробництва; математичне та програмне забезпечення інтелектуальних систем; системні технології обробки інформації; кібербезпека; progressive information technologies; organization of modern production; mathematical and software of intelligent systems; system information processing technologies; cybersecurity; КІТС