Дослідження впливу процесів у перетворювачі підвищеної частоти на системи автоматики електрифікованих постійним струмом ділянок залізниць - Муха, Андрій Миколайович (Донецький інститут залізничного транспорту, Донецьк, 2012)
UKR: У статті розглядається вплив процесів у перетворювачі підвищеної частоти на системи автоматики електрифікованих постійним струмом ділянок залізниць.

RUS: В статье рассматривается влияние процессов в преобразователе повышенной частоты на системы автоматики электрифицированных постоянным током участков железных дорог.
Исследование влияния процессов в преобразователе повышенной частоты на системы автоматики электрифицированные постоянным током участков железных дорог
А. Муха: ORCID 0000-0002-5629-4058
Keywords: перетворювач; підвищена частота; постійний струм; преобразователь; повышенная частота; постоянный ток; the converter; increased frequency; DC; КАЕ