Збереження села – пріоритет аграрної політики - Кривчик, Геннадій Георгійович (Вид-во Придніпров’я, 2013)
UK: У статті робиться порівняння аграрної політики в колишньому СРСР і незалежній Україні в контексті ліквідації суттєвих відмінностей між містом і селом.

RU: В статье делается сравнение аграрной политики в СССР и независимой Украины в контексте ликвидации существенных различий между городом и селом.

EN: In the article depicts the problems of the social reasons of agrarian crisis in Ukrainian agricultural economy.
Сохранение села - приоритет аграрной политики
Save the Village is Priority of Agricultural Policy
Г. Кривчик: ORCID 0000-0001-7504-4575
Keywords: колгоспно-радянська система; бюрократія; благоустрій; соціальна сфера; реформи; колхозно-совхозная система; бюрократия; благоустройство; социальная сфера; реформы; village; peasantry; communist party nomenclature; essential differences; КУ