Формирование культуры речи студенческой молодежи как составляющая их духовности - Кривчик, Геннадий Георгиевич; Евсеева, Галина Петровна (Приволжский дом знаний, Пенза, 2013)
RU: В данной статье рассматривается формирование культуры речи студенческой молодежи как составляющая их духовности.

UK: В даній статті розглядається формування культури мовлення студентської молоді як складова їхньої духовності.

EN: This article analyses forming cultural speech of students youth as a part of their spirituality.
Формування культури мовлення студентської молоді як складова їхньої духовності
Forming of Cultural Speech of Students Youth as a Part of Their Spirituality
Г. Кривчик: ORCID 0000-0001-7504-4575
Keywords: культура речи; студенческая молодежь; духовность; культура мови; студентська молодь; духовність; culture of speech; college students; spirituality; КУ