Фактори і параметри інвестиційної привабливості об'єктів житлового будівництва - Покотілов, Анатолій Антонович (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 2011)
UK: У статті розглянуто фактори й параметри інвестиційної привабливості об’єктів житлового будівництва, виконано їхню класифікацію за характером впливу.

RU: В статье рассмотрены факторы и параметры инвестиционной привлекательности объектов жилищного строительства, выполнена их классификация по характеру воздействия.

EN: In the article the factors and parameters of the investment attractiveness of housing projects are considered, their classification according to the nature of influence is completed.
Факторы и параметры инвестиционной привлекательности объектов жилищного строительства
Factors and Parameters of Investment Buildings’ Beauty of Houses Construction
Keywords: об’єкт житлового будівництва; інвестиційна привабливість; класифікація; объект жилищного строительства; инвестиционная привлекательность; классификация; housing project; investment attractiveness; classification; КЕМ