Аналіз відповідності видів конценсусу в смарт-контрактах вимогам бізнес-процесів: інтеграція технології блокчейну у бізнес-адміністрування - Ковальчук, Костянтин Федорович; Ковальчук, Дар’я Костянтинівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: Досліджено відповідність видів консенсусу блокчейну у смарт-контрактах щодо їх застосування в контексті десяти найбільш актуальних напрямах бізнес-адміністрування.

ENG: The compliance of the types of blockchain consensus in smart contracts with regard to their application in the context of the ten most relevant areas of business administration is investigated.
Analyzing the Compliance of Types of Consensus in Smart Contracts with Business Process Requirements: Integration of Blockchain Technology into Business Administration
К. Ковальчук: ORCID 0000-0003-2282-0598; Д. Ковальчук: ORCID 0000-0003-2559-6413
Keywords: блокчейн технология; смарт-контракт; види конценсусу; токени; бізнес-адміністрування; blockchain technology; smart contract; types of consensus; tokens; business administration; КУФОАМБ; КМЕіСГД; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; TECHNOLOGY::Information technology