Використання сахажда-йоги в процесі психологічної та психофізиологічної підготовки студентів на заняттях з фізичного виховання - Пічурін, Валерій Васильович; Лутаєва, Надія Валентинівна; Доценко, Олена Миколаївна (НПУ імені М. П. Драгоманова, 2013)
UK: У статті викладено результати проведеного авторами дослідження доцільності використання елементів сахаджа-йоги для вирішення завдань психологічної та психофізиологічної підготовки студентів на заняттях з фізичного виховання.

RU: В статье изложены результаты проведённого авторами исследования целесообразности использования элементов сахаджа йоги для решения задач психологической и психофизической подготовки студентов в процессе физического воспитания.

EN: The paper presents the results of the feasibility study conducted by the authors using elements of Sahaja - Yoga to meet the challenges of psychological and psycho-physical training of students in physical education.
Использование сахажда-йоги в процессе психологической и психофизиологической подготовки студентов на занятиях по физическому воспитанию
Use of Sahaja Yoga in the Psychological and Psychophysical Training of Students in the Classes for Physical Education
Keywords: сахажда-йога; фізичне виховання; психологічна та психофізиологічна підготовка; організм; психіка; физическое воспитание; психологическая и психофизическая подготовка; организм; психика; sahaja-yoga; physical education; psychological and psycho-physical training; body; psyche; КФВ