Історико-культурологічні аспекти формування української поезії в Канаді

Loading...
Thumbnail Image
Date
2023
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Вежа-Друк, Луцьк
Abstract
UKR: У п'ятому випуску серії "Канадознавство", яка започаткована Центром канадознавства Волинського національного університету імені Лесі Українки, авторка роботи фокусує увагу на розкритті історико-культурологічних аспектів формування україномовної поезії в Канаді. Дослідження може бути цікавим для науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів факультетів міжнародних відносин, іноземної філології, історії, політології та національної безпеки, філології та журналістики, педагогічної освіти та соціальної роботи, для працівників центрів канадознавства в Україні, авторів українських студій у Канаді, а також усіх, хто цікавиться канадознавством, україно-канадською співпрацею в різних сферах.
Description
І. Ляшенко: ORCID 0000-0002-7816-2339
Keywords
сучасне канадознавство, філологічні дослідження канадознавства, україномовна поезія, історико-культурологічні аспекти, КФУ
Citation
Ляшенко І. Історико-культурологічні аспекти формування української поезії в Канаді. Канадознавство: суспільні й філологічні візії : кол. моногр. Луцьк : Вежа-Друк, 2023. С. 153–173.