Ліцензії Creative Commons (СС) і відкриті освітні ресурси (OER): Запитання та відповіді

Loading...
Thumbnail Image
Date
2024
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Український державний університет науки і технологій, Дніпро
Abstract
UKR: Порадник як навчально-консультативне видання містить матеріали, отримані під час підготовки і проведення всеукраїнського вебінару за участю зарубіжних спікерів “Ліцензії СС – один із механізмів формування екосистеми відкритих освітніх ресурсів в Україні”, який відбувся 9 січня 2024 р. (Дніпро, УДУНТ). У виданні наведені запитання від учасників заходу та відповіді на них вітчизняних і зарубіжних фахівців. Порадник може бути цікавим для науково-педагогічних і наукових працівників, бібліотекарів, фахівців з ІТ та інтелектуальної власності, студентів, а також всім, хто спрямований на відкритість знань в освіті та науці.
Description
T. Колесникова: ORCID 0000-0002-4603-4375
Ліцензія Creative Commons «Attribution-NonCommercial-ShareAlike» 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) («Із зазначенням авторства – Некомерційна – Поширення на тих самих умовах» 4.0 Міжнародна)
Keywords
Ліцензії Creative Commons, Відкриті освітні ресурси, Відкритість 5R, авторське право, Creative Commons Україна, Відкриті освітні ресурси в Україні, публічна ліцензія, Наукова бібліотека УДУНТ, Creative Commons licenses, Open Educational Resources, The 5Rs of Openness, Creative Commons Ukraine, Open educational resources in Ukraine, Public licence, Scientific library of USUST, НБ
Citation
Колесникова Т. О. Ліцензії Creative Commons (СС) і відкриті освітні ресурси (OER): Запитання та відповіді : порадник / авт.-упоряд. Т. О. Колесникова. Дніпро : Укр. держ. ун-т науки і технологій, 2024. 37 с. DOI: 10.15802/lib.001OER.24.