Розрахунки механічних систем та їх елементів. Розрахунок потужності та продуктивності обтискних станів

Loading...
Thumbnail Image
Date
2023
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Український державний університет науки і технологій, Дніпро
Abstract
UKR: У навчально-методичних рекомендаціях викладена методика виконання розрахункового завдання з визначення потужності та продуктивності обтискного стану, наведено вихідні данні до завдання, приклад програми виконання завдання в електронній таблиці Excel, таблиць вихідних даних для прикладу і електронних таблиць вирішення цього прикладу в електронній таблиці Excel. Призначений для опанування освітньої компоненти «Розрахунки механічних систем та їх елементів» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» для ОПП «Галузеве машинобудування» освітнього рівня бакалавр.
Description
С. Білодіденко: ORCID 0000-0002-5768-594X; В. Гануш: ORCID 0000-0002-7321-2691
Keywords
навчально-методичні рекомендації, розрахункове завдання, обробка металів, приводний двигун, навантаження двигуна, прокатний стан, еквівалентний момент, еквівалентна потужність, 1898, КГМ (ІПБТ)
Citation
Розрахунки механічних систем та їх елементів. Розрахунок потужності та продуктивності обтискних станів: навчально-методичні рекомендації до розрахункового завдання / упоряд. С. В. Білодіденко, В. І. Гануш, Г. М. Біліченко. Дніпро : Укр. держ. ун-т науки і технологій, 2023. 20 с.