Інтероперабельність транспортних систем. Дослідження технології прикордонних станцій при міжнародних перевезеннях

Loading...
Thumbnail Image
Date
2024
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Український державний університет науки і технологій, Дніпро
Abstract
UKR: Навчально-методичні рекомендації призначені для студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за ОПП «Організація перевезень і управління на залізничному транспорті», ОПП «Організація військових перевезень і управління на залізничному транспорті» та ОПП «Транспортно-експедиторська діяльність та логістика» спеціальності 275.02 «Транспортні технології на залізничному транспорті». Навчально-методичні рекомендації містять приклад рішення практичної задачі з визначення тривалості перестановки вагонів міжнародних пасажирських поїздів на прикордонних станціях та приклад рішення практичної задачі визначення ємності колій для зберігання вагонних візків різної ширини колії на пункті перестановки вагонів. При вирішенні задач використовуються елементи теорії масового о6слуговування, управління запасами, математичної статистики та графоаналітичний метод визначення тривалості операцій технології залізничного транспорту.
Description
М. Березовий: ORCID 0000-0001-6774-6737; В. Малашкин: ORCID 0000-0002-5650-1571; Р. Коробйова: ORCID 0000-0002-6424-1079
Keywords
навчально-методичні рекомендації, практичні роботи, перестановка вагонів, маневрова робота, колійна ємність, 1935, КТВ
Citation
Інтероперабельність транспортних систем. Дослідження технології прикордонних станцій при міжнародних перевезеннях : навчально-методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни "Інтероперабельність транспортних систем" / упоряд.: М. І. Березовий, В. В. Малашкін, Р. Г. Коробйова. Дніпро : Укр. держ. ун-т науки і технологій, 2024. 47 с.